Tripp till Öregrund

Öregrund är en riktigt, riktigt mysig plats. Dit tog jag och Rickard en utflykt häromdagen. Vi gick på bryggorna och spanade på snygga båtar, tittade på de fina gamla husen och fikade gott på klipporna i soligt, härligt väder.
Jag hade planerat att bada, men jag kan säga att jag blev rejält avskräckt av det 13-gradiga vattnet... Dagen blev iallafall jättemysig, här kommer några bilder.









Sol och bad, hääärligt

Vädret har verkligen bjudit in till solning och bad på stranden de senaste dagarna. Och jag är inte den som missar sådana tillfällen :D
Jag och kära syster åkte till stranden och tog vara på dagen.







Sommar, sommar

Det blir lite dålig uppdatering för tillfället, men det ska ju hinnas med så mycket. Ni vet, sola, bada, jobba, storstäda lägenheten... Det vanliga.
Idag ska vi på kalas och fika lite grann. Sedan kommer helgen förhoppningsvis att fyllas med solning och en massa bad i havet. Kom igen, bli över 20 grader nu :D

Ha det gott i sommarvädret!

Min söta Zilga slingrar sig uppåt

Det händer grejor ute på balkongen. Min älskade vindruvsplanta slingrar sig längre och längre upp på spaljén, och jag ser små, små klasar bland bladen.
Som ni kan se är det en viss skillnad från när jag fick den. Kortet togs för några dagar sedan, och den har vuxit ännu mer sedan dess. Klättra på bara, Zilga!

Det är väldigt fascinerade med klätterväxter faktiskt. Hur det växer ut små spröt som snurrar sig fast när de får kontakt med något lämpligt. Hur de små sladdriga, gröna spröten blir till en slags hård ståltråd som håller fast växten. Och så klättrar den sig vidare. Och det går så snabbt, bara på en dag ser man skillnad.




RSS 2.0