Ska vi spela squash?

Jag fick en gåva häromdagen, vilket kändes väldigt stort...
En rejäl squash fick jag med mig hem som skulle kunna mätta ett stort kompani. Klart misstänkt GM-odlad, eller så har de bara fin jordkvalitet där ute på landet.
Bara tillagningen kvar nu. Äntligen har vi löst hungersnöden här hemma!

Rickard blev glad

Och då var hon tillbaka från sommardvalan

Oj oj oj vilket uppehåll det blev här på bloggen. Men det är lugnt, jag har inte slutat att existera och det är inte tanken att bloggen ska det heller. Det har bara varit mycket nu i sommar, lite som varit dåligt men mycket som varit jättebra.
All kraft och inspiration har legat umdangömd ett tag, men nu känner jag hur all lust, glädje och motivation börjar komma tillbaka. Det känns bra.

Idag har jag haft stor succé i jobbet. Jag har fått en ny arbetskamrat som jag nu har ansvaret att hjälpa och stötta. Världens trevligaste tjej som jag får nöjet att samarbeta med, så jag har en rolig tid framför mig. Det är ett stort ansvar att hjälpa någon till framgång, men det kommer säkert att gå jättebra. Jag lär mig nytt hela tiden, och jag satsar fortfarande på att bli en av de mest framgångsrika.

I sommar har jag gjort ett besök nere på Västkusten. Bildbevis kommer snart.
Och så har jag solat, badat flera gånger i havet, läst en serie av superbra deckare (läs Camilla Läckberg säger jag bara, riktigt bra) och haft det skönt.
Liondub på Sommaryran var inte heller fel. Riktigt mysigt att sitta på en kulle i gräset och lyssna på reggae i den ljumma sommarkvällen.

Det är lite småplock av vad jag gjort under de senaste veckorna. Nu är det en riktigt spännande (jag-kan-knappt-sitta-still-spännande) tid framöver. Hörs snart!


RSS 2.0