Andas genom sugrör...

Idag hade jag hoppats på att få en tid på Hälsocentralen, men jag fick ingen. Anledningen till att jag ska dit på besök är för att jag har så svårt att andas. Det är värre ibland, men inget livshotande på något sätt. Däremot är det väldigt besvärligt. Det känns ungefär som att andas genom ett större sugrör, tungt...

Igår kväll fick jag världens hjärtklappning också, och det har hänt några gånger tidigare med. Det gör det ju ännu svårare att andas... Men imorgon ska jag dit, och då får jag väl förstora upp det hela lite så att de tar sig tid med mig. Det ska nog gå bra :) Jag undrar vad problemet är. Imorgon vet jag nog.


Jobba, jobba, jobba. Kul, kul, kul!

Ursäkta om min blogg varit lite... lam den senaste tiden. Jag har fullt upp med annat som jag fokuserar på just nu. Jag bygger upp min verksamhet och det tar mycket av min tid, men det gör mig inget alls. Det är det roligaste som finns! Hela mars månad kommer att vara fullpackat med jobbpresentationer, utbildningstillfällen m.m. Känns skönt att jag äntligen kommit igång bra.

Bara idag har jag haft kontakt med tre människor jag inte känner sen förut, och alla tre var oerhört trevliga. Definitivt personer som jag kan tänka mig ett samarbete med. Jag hoppas att de tycker likadant så att det blir så :)

Dags att jobba vidare, ingen tid att förlora! :D

Kallare än tillåtet

22 grader minus... Jo jag tackar jag!
Mina fötter fryser sönder redan runt -10, så nu blir det inte nådigt när jag ska ner till stan idag. Jag kommer med största sannolikhet att frysa ihjäl.
Minns mig som en hjälte


Besviken på snön, men en riktigt trevlig dag

Neeeeeej...
Jag vill inte ha mera snö!!

Jag har verkligen ledsnat nu, och är galet besviken på vem det nu är som skyfflar ner massa snö från himlen jämt och ständigt. Sluta upp med dumheterna genast.

Ja, ja... Det är väl bara att försöka se det positiva. Jag har ju trots allt inget utomhusjobb, och så hinner jag ju åka mer skidor, jag slipper svettas när jag är utomhus och får mycket användning för mina snygga, bruna mockaskor.
Hm, det känns bara en aning bättre.

Men okej då, nu ska jag vara glad! :) Jag pratade precis med en jättetrevlig tjej på telefon, som kanske ska bli min arbetskamrat. Jag hoppas att det blir så!
Ikväll blir det kalas för Rickards pappa som fyller år, och så har jag en trevlig helg att se fram emot. Imorgon väntar biljard med ett gäng goda vänner, och det ska bli ruggigt kul! Adjö så länge :D


Jag är en sån hejare på skidor

Ursäkta uppehållet med inläggen, men jag har haft fullt upp med att åka skidor :D
I helgen sken ju solen från klar himmel, och vädret var helt underbart. Då bestämde jag och Rickard oss för att åka lite längdskidor. Ingen av oss har skidor men vi fick låna, så då åkte vi en runda i spåren. Vi har ett perfekt elljusspår bara några hundra meter bort, så det är ju dumt att inte passa på att skida lite.

Vi har inte åkt på kanske 10 år, så lite ringrostigt var det ju. De var inte alls vallade heller så jag gled mer bakåt än framåt :) Otränad och klen som jag är så fick jag mjölksyra i armarna nästan direkt, men jag kämpade på och tog mig runt. Jag ramlade baara 4 gånger... haha klantigt värre. Men det var härligt att träna!

Igår var jag ute igen, för då var det också helt underbart väder. Idag blir det lugnare med en trevlig lunch på stan med Erika. Toppen!


Musiktipset

Oj, oj vad musik kan pigga upp. Jag blir så lycklig i själen när jag hör något riktigt bra. Nu har jag hittat ett band som jag gillar, hela skivan är värd att lyssna på. Det är Sade med, ja, alla låtar egentligen. Dessutom hittade jag en låt som heter Fireflies som är rent av toppen! Jag sökte efter Fireflies med Owl City (ni vet den som spelas på radio mycket nu) och då ramlade jag över en ännu bättre låt med Peter Brown. Tipsa, tipsa, tipsy...

Sååå, ta nu och ge dessa låtar ett försök om ni är ute efter lite skön musik :)
Musiktipset är slut för idag, men vi återkommer snart igen i en blogg nära er.


Nu har vi gjort om lite hemma

Det är så roligt med heminredning! Därför bestämde vi oss för att piffa upp det lite här hemma häromdagen. Rickard föreslog en ny byrå till hallen, och hyllorna som satt där förut fick flytta till sovrummet istället. Vi besökte några affärer och kom hem med en byrå, en orange vas (älskar den) och sovrumslampor.

Efter lite monteringsarbete och en del problemlösning så kom allt på plats, och det blev verkligen ett lyft. Hallen blev mer inbjudande och snygg, och sovrummet blev genast mycket mysigare. Dessutom fick vi (Rickard) annat gjort som vi (Rickard) skjutit på i evigheter. Till exempel så kan ni som besöker oss numera ringa på dörren, för nu har vi en ringklocka! Efter ca 2 år... hihi :D




Underbar dag med hopp om en härligare tid

Åååååååh vilken underbar dag!

Solen lyser, temperaturen ligger inte långt under noll, snön smälter från taket och jag, jag känner mig vårlycklig. Ingen tid att sitta här längre, nu ska jag utomhus!


Lånade böcker, och nu ska jag skapa vackra saker

Idag gick jag till bibblan och lånade en hel hög med böcker. Jag gick därifrån med några vegetariska matlagningsböcker, lite inredningsinspiration (det får jag aldrig nog av) och så en bok om att skapa fina väskor. Jag har förresten glömt att berätta vad min underbara pojkvän gav mig i födelsedagspresent.
En symaskin!

Jag har verkligen en påhittig pojkvän, för jag hade inte tipsat honom om en sådan. Jag hade ingen aning om vad jag skulle få :) Han har bra idéer min älskling. Jag har inte sytt på maskin sedan högstadiet, så jag har inte direkt fullt av kunskaper. Men det går ju att träna upp! Nu gäller det att köpa tyger och börja med något lättare projekt. Jag ska nog börja med en lappväska! :D



Sprattelkatten

Hahaha, katten ligger och sover här bredvid mig i Rickards knä, och hon verkar drömma konstiga saker. Det är få saker som roar mig så mycket som när kissen ligger och sprattlar i sömnen. Huvudet och svansen rycker, och så reste hon ragg, hihi... Jag undrar såklart vad hon drömmer om för läskiga saker.

Att vi gör plötsliga ljud?
Att hon hör en människa gå nedanför balkongen?
Att vi sträcker fram en citrusfrukt?

Vem vet vilka mörka drömmar som rör sig i den lilla kissens huvud...

RSS 2.0