Vackra blommor

Snart kommer sommaren till oss igen, vilket känns helt underbart.
Jag hittade några gamla foton på blommor som fick mig att längta ännu mer.






En härlig helg i solen

Vilken härlig helg det har varit!
Vädret har varit över förväntan, jag kände riktig sommarvärme när jag satt mot husväggen och stekte lite grann :D Helgen har innehållit många promenader, joggingturer, umgänge med trevligt folk och igår blev det en spa-kväll vid havet. En skön solstol, strålande sol som glittrar på vattnet, fotbad & ansiktsbehandling - det är ett recept på en skön kväll.

Ikväll har jag jobbat och haft en visning. Jag träffade min svenskalärare från högstadiet. Jättekul att jag får kontakt med både gamla bekanta och nya människor genom jobbet. Snart känner jag hela stan, hihi...

Nu känner jag mig trött i huvudet och kroppen, så det är dags att traska iväg till den där inbjudande, fluffiga sängen. Imorgon ska jag på lunch på stan, och så ska jag gå i inredningsaffärer med en trevlig tjej! Vi hörs en annan dag!

Jag säger god natt med en gammal bild på det vackra havet...


Dålig början, jättebra fortsättning

Nu sitter jag här och surfar omkring efter en riktigt bra dag. Eller ja, den började i ren katastrof. Att vakna av orden "Maria, det har kommit snö i natt...", det önskar jag bara min värsta fiende. Jag kände hur jag direkt kastades tillbaka till januari, och ångesten kom. Det känns verkligen skönt att det bara var tillfälligt!

Strax före klockan tio imorse gick jag en promenad till Ingela, en bekant som utbildar sig till hudterapeut (tror jag att det är). Som en del i sin utbildning ska hon öva på det praktiska, så jag bjöds på en härlig ansiktsbehandling! Jag fick mycket skön nack- och ansiktsmassage, plus att min hud fick precis vad den behövde. Jag ska nog komplettera mina Aloe Vera-produkter med lite olivolja :)

Jag har även gått på dans ikväll, och det piggar alltid upp. Oavsett hur jag mår innan jag går dit så går jag därifrån med ett leende. Trots att det är mycket förändringar just nu (eller egentligen exakt därför) så mår jag jättebra. Allt som varit jobbigt innan börjar att ordna till sig nu, och det är en befriande känsla.

Dags att ändra livet till det bättre

Hej på er.
Ursäkta för min kassa uppdatering här på bloggen. Saker och ting är tyvärr inte som jag önskar just nu... Jag kommer att genomföra några rätt så radikala förändringar nu under en period, och har lite svårt att känna ro och intresse till att blogga. Förhoppningsvis vänder det snart så att allt blir bättre :)

Jag ska inte gå in på några detaljer har jag tänkt, egentligen vill jag skriva om mer roliga saker här på bloggen. Nu vet ni iallafall lite grann om varför bloggen inte är speciellt rolig just nu. Dags att ordna till livet så det blir som jag önskar!

Vilken otroligt smaskig helg det har varit

Hemma igen!
Jaha, har du varit borta tänker ni?
Japp, jag har tillbringat påskhelgen hos älskade mormor och morfar. Två av de mest generösa, snälla och glada människorna på jorden. Jag blir på så bra humör av att träffa dem, och så åker jag därifrån med några extra kilon på kroppen! Mormor kan laga mat hon! Det var som att gå på lyxrestaurang hela helgen.

Jag fick:

x Hemlagade quornbullar med potatis och sallad med honungsmelon och ananas
x Laxfilé med potatis
x Ett supersmarrigt påskbord med quornbullar, sparrisomelett, ägg, god frukt, plommon, grynost, bröd m.m.
x "Hotellfrukost" med fil, müsli, drottningsylt, plommon, äggmackor och en underbar jordgubbssås (mosade jordgubbar)
x En massa efterrätter bestående av glass, hallon, apelsin, vindruvor m.m.

Jag har njutit hela helgen av att bli serverad så god mat, alldeles underbart.
Nu ska jag försöka att skärpa till mig med min egna matlagning, och göra fler goda rätter. Dessutom ska jag införa obligatorisk (nyttig såklart) efterrätt här hemma! Kan knappast tänka mig att Rickard kommer att klaga på det :D

RSS 2.0