Sommar, sommar, vindsförrådet

Jag är så glad idag, och har massor av energi. Det utnyttjade jag och passade på att traska upp på vinden (8 trappor, jag var matt när jag kom upp).
Var nära att ramla ner för trappen, för dörren slog igen, lampan var släckt och kartongen vägde massor. Trots allt klarade jag mig hem igen.

Jag tog med mig en stor kartong ner, proppfull med
sommarkläder,
förra årets trädgårdstidningar,
och en mixer som jag ska göra fruktsmoothies i.

Det känns bra, nu är sommaren här på riktigt!


Kommentarer
Postat av: Hedvig

Hej, tack för kommentaren! Aubergine har en rätt lång tillagningstid om man tex jämför med squash, paprika och andra liknande grönsaker. Mitt bästa tips är att olja en ugnsfast form eller plåt ordentligt, lägga ner lite tjockare skivor aubergine och vända dem i oljan, sedan avsluta med att strö flingsalt över! tillaga dem i ugnen på ca 200-225 grader tills dem är genombakta och fått färg, gärna vända på dem nån gång under tiden! Annars passar de jättebra tärnat i grytor, eller så kan man skrapa ut innehållet, blanda med kött eller quornfärs, tomat och lite annat och göra en fylld aubergine i ugn!

Hoppas det går bra, recept på fylld aubergine finns det många av! Om du vill ha något gott och lite snabbare tillbehör föreslår jag de ugnsbakade aubergineskivorna, eller som ingridiens i en gryta :)

2009-05-16 @ 11:59:43
URL: http://myhealth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0